Има и Барса својих тајни! Ево једне...

Дагласов нервни слом приликом принудне селидбе у Хихон! Бразилски десни бек није био вољан да напусти Камп Ноу.

Фудбал 24.09.2016 | 19:30
Има и Барса својих тајни! Ево једне...
Вероватно најуспешнији клуб планете у 21. веку. Али сви ти успеси имају цену па и на Камп Ноу има несрећних. Бразилски десни бек Даглас овог августа био је толико несрећан да је умало доживео нервни слом у Барселониним канцеларијама.

Како наводи каталонски Спорт, све је почело када је Луис Енрике проценио да му у овој сезони нису потребне услуге 26-годишњег дефанзивца, који је 2014. стигао из Сао Паула за обештећење од 4.000.000 евра плус 1.500.000 у премијама. Ти бонуси тешко да ће лећи на Сао Паулов рачун с обзиром на то да је Даглас у Барси одиграо само две лигашке утакмице. Логична дакле одлука Енрикеа да га пошаље негде где ће играти.

Спортски директор Роберт Фернандез добио је задатак да му пронађе ангажман, али због високе плате није било лако, иако је Блауграна била спремна да исплаћује њен већи део. И у таквом аранжману Алавес и Леганес су одустали. Спортинг из Ххона се јавио као спасоносно решење.

Међутим, када су сви детаљи између два клуба и утаначени и Даглас позван у канцеларије да потпише папире о позајмице он је, наводи Спорт, малтене доживео нервни слом. Одбијао је да потпише уговор, одбијао је и да саслуша разлоге због којих клупски челници сматрају да је најбоље да се на кратко растану, одбијао је и да напусти канцеларију.

Све док један од Барсиних адвоката који је накнадно позван на чудне преговоре није успео да га убеди да нема превише избора и да му је паметније да сачува бар мало достојанства.

Ормарић у Барсиној свлачионици вероватно неће  успети да сачува.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар