Ima i Barsa svojih tajni! Evo jedne...

Daglasov nervni slom prilikom prinudne selidbe u Hihon! Brazilski desni bek nije bio voljan da napusti Kamp Nou.

Fudbal 24.09.2016 | 19:30
Ima i Barsa svojih tajni! Evo jedne...
Verovatno najuspešniji klub planete u 21. veku. Ali svi ti uspesi imaju cenu pa i na Kamp Nou ima nesrećnih. Brazilski desni bek Daglas ovog avgusta bio je toliko nesrećan da je umalo doživeo nervni slom u Barseloninim kancelarijama.

Kako navodi katalonski Sport, sve je počelo kada je Luis Enrike procenio da mu u ovoj sezoni nisu potrebne usluge 26-godišnjeg defanzivca, koji je 2014. stigao iz Sao Paula za obeštećenje od 4.000.000 evra plus 1.500.000 u premijama. Ti bonusi teško da će leći na Sao Paulov račun s obzirom na to da je Daglas u Barsi odigrao samo dve ligaške utakmice. Logična dakle odluka Enrikea da ga pošalje negde gde će igrati.

Sportski direktor Robert Fernandez dobio je zadatak da mu pronađe angažman, ali zbog visoke plate nije bilo lako, iako je Blaugrana bila spremna da isplaćuje njen veći deo. I u takvom aranžmanu Alaves i Leganes su odustali. Sporting iz Hhona se javio kao spasonosno rešenje.

Međutim, kada su svi detalji između dva kluba i utanačeni i Daglas pozvan u kancelarije da potpiše papire o pozajmice on je, navodi Sport, maltene doživeo nervni slom. Odbijao je da potpiše ugovor, odbijao je i da sasluša razloge zbog kojih klupski čelnici smatraju da je najbolje da se na kratko rastanu, odbijao je i da napusti kancelariju.

Sve dok jedan od Barsinih advokata koji je naknadno pozvan na čudne pregovore nije uspeo da ga ubedi da nema previše izbora i da mu je pametnije da sačuva bar malo dostojanstva.

Ormarić u Barsinoj svlačionici verovatno neće  uspeti da sačuva.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar