Бајернов еврогол - Левандовском нови уговор и 75.000.000 евра!

После Нојера, Милера, Боатенга, Мартинеза и Алабе, Баварци на корак од продужења сарадње с најбољим стрелцем!

Фудбал 22.09.2016 | 21:30
Бајернов еврогол - Левандовском нови уговор и 75.000.000 евра!
Баварска машинерија ради пуном паром, а за све љубитеље овог клуба ускоро ће уследити нове лепе вести.

Гигант из Минхена летос је обновио уговоре с носиоцима игре - Томасом Милером, Џеромом Боатенгом, Хавијем Мартинезом и Давидом Алабом, који месец касније и саМануелом Нојером, а ускоро ће исту ствар учинити и с првим стрелцем овог тима Робертом Левандовским.

Сјајна форма Пољака на старту сезоне натерала је челнике бундеслигаша да пожуре како би га “блиндирали” за будућност, јер се у већ неколико прелазних рокова пише како су великани попут Реал Мадрида и Манчестер Јунајтеда озбиљно заинтересовани за њега. 

Зато данашњи Билд пише о новом уговору којим би Пољак продужио останак на Алијанц Арени до лета 2021. уместо до 2019. како је првобитно планирано. За потпис новог уговора следује му и астрономска плата од чак 15.000.000 евра по сезони, којом би се изједначио са Томасом Милером на листи најплаћенијих првотимаца шампиона Немачке.

Дакле, да би га задржали у наредних пет сезона у престоници Баварске, челници шампиона Немачке издвојиће равно 75.000.000 евра. Из Бајерна нису желели да потврде да су у преговрима с најефикаснијим фудбалером свог тима, али поуздани и увек добро обавештени немачки лист уверава да су обе стране врло близу договора који би требало да учини Бајерн још снажнијим у сезонама које долазе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар