Bajernov evrogol - Levandovskom novi ugovor i 75.000.000 evra!

Posle Nojera, Milera, Boatenga, Martineza i Alabe, Bavarci na korak od produženja saradnje s najboljim strelcem!

Fudbal 22.09.2016 | 21:30
Bajernov evrogol - Levandovskom novi ugovor i 75.000.000 evra!
Bavarska mašinerija radi punom parom, a za sve ljubitelje ovog kluba uskoro će uslediti nove lepe vesti.

Gigant iz Minhena letos je obnovio ugovore s nosiocima igre - Tomasom Milerom, Džeromom Boatengom, Havijem Martinezom i Davidom Alabom, koji mesec kasnije i saManuelom Nojerom, a uskoro će istu stvar učiniti i s prvim strelcem ovog tima Robertom Levandovskim.

Sjajna forma Poljaka na startu sezone naterala je čelnike bundesligaša da požure kako bi ga “blindirali” za budućnost, jer se u već nekoliko prelaznih rokova piše kako su velikani poput Real Madrida i Mančester Junajteda ozbiljno zainteresovani za njega. 

Zato današnji Bild piše o novom ugovoru kojim bi Poljak produžio ostanak na Alijanc Areni do leta 2021. umesto do 2019. kako je prvobitno planirano. Za potpis novog ugovora sleduje mu i astronomska plata od čak 15.000.000 evra po sezoni, kojom bi se izjednačio sa Tomasom Milerom na listi najplaćenijih prvotimaca šampiona Nemačke.

Dakle, da bi ga zadržali u narednih pet sezona u prestonici Bavarske, čelnici šampiona Nemačke izdvojiće ravno 75.000.000 evra. Iz Bajerna nisu želeli da potvrde da su u pregovrima s najefikasnijim fudbalerom svog tima, ali pouzdani i uvek dobro obavešteni nemački list uverava da su obe strane vrlo blizu dogovora koji bi trebalo da učini Bajern još snažnijim u sezonama koje dolaze.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar