Легенда Хајдука би на клупу Динама!

Некадашњи селектор Босне и Херцеговине Блаж Слишковић кандидат је за упражњену клупу загребачког Динама, а популарни "Бака" је признао да би постао шеф струке "модрих", пишу хрватски медији.

Фудбал 22.09.2016 | 19:00
Легенда Хајдука би на клупу Динама!
Рођени Мостарац, који је највећи траг у ондашњем југословенском фудбалу оставио, играјући за сплитски Хајдук, важи за једног од најозбиљијих кандидата за новог тренера загребачког Динама.

"Па, то је за мене изненађујућа, позитивна вест. Ако је тако. Тренутно сам без ангажмана. Прочитао сам да су ме споменули у 'Максимиру', за мене је то заиста сјајна прича. Сувишно је о томе говорити. Тренирати Динамо је огромна ствар... За било којег тренера бити на клупи загребачког клуба нешто је непроцењиво, највећа вридност", рекао је Слишковић за загребачке "Спортске новости".

Некадашња играчка легенда Хајдука, који је у каријери био и тренер сплитског клуба, нагласио је да не постоји фудбалски стручњак који не би волео да седне на клупу "модрих".

"Гледајте, нема тог тренера који не би желео да буде тренер Динама!Не знам сад како ће испасти ово што ћу рећии не бих желео да ми неко каже да сам нескроман, али мислим да у тако великом клубу, као што је Динамо, заслужујем прилику да покажем шта могу и шта знам", додао је између осталог некадашњи селектор Босне и Херцеговине.

Динамо је остао без тренера послије дебакла у Ријеци (5:2) након којег је оставку поднео Златко Крањчар.

Извор: мондо.рс/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар