Legenda Hajduka bi na klupu Dinama!

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković kandidat je za upražnjenu klupu zagrebačkog Dinama, a popularni "Baka" je priznao da bi postao šef struke "modrih", pišu hrvatski mediji.

Fudbal 22.09.2016 | 19:00
Legenda Hajduka bi na klupu Dinama!
Rođeni Mostarac, koji je najveći trag u ondašnjem jugoslovenskom fudbalu ostavio, igrajući za splitski Hajduk, važi za jednog od najozbiljijih kandidata za novog trenera zagrebačkog Dinama.

"Pa, to je za mene iznenađujuća, pozitivna vest. Ako je tako. Trenutno sam bez angažmana. Pročitao sam da su me spomenuli u 'Maksimiru', za mene je to zaista sjajna priča. Suvišno je o tome govoriti. Trenirati Dinamo je ogromna stvar... Za bilo kojeg trenera biti na klupi zagrebačkog kluba nešto je neprocenjivo, najveća vridnost", rekao je Slišković za zagrebačke "Sportske novosti".

Nekadašnja igračka legenda Hajduka, koji je u karijeri bio i trener splitskog kluba, naglasio je da ne postoji fudbalski stručnjak koji ne bi voleo da sedne na klupu "modrih".

"Gledajte, nema tog trenera koji ne bi želeo da bude trener Dinama!Ne znam sad kako će ispasti ovo što ću rećii ne bih želeo da mi neko kaže da sam neskroman, ali mislim da u tako velikom klubu, kao što je Dinamo, zaslužujem priliku da pokažem šta mogu i šta znam", dodao je između ostalog nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine.

Dinamo je ostao bez trenera poslije debakla u Rijeci (5:2) nakon kojeg je ostavku podneo Zlatko Kranjčar.

Izvor: mondo.rs/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar