Куп Србије: Партизан за 35 минута до осмине финала!

Фудбалери Партизана лако су се пласирали у осмину финала националног Купа.

Фудбал 21.09.2016 | 20:30
Куп Србије: Партизан за 35 минута до осмине финала!
Црно-бели су савладали Напредак 3:1 (3:0) пред неколико хиљада навијача у Хумској 1.

Бранилац трофеја је меч решио у року од 15 минута средином првог полувремена, са два гола Уроша Ђурђевића и једним јунака 152. дербија Леонарда.

Првих 15 минута меча није донело ништа од фудбала, ниједну конкретну акцију, комбинацију, па тако нити један шут ка голу. Међутим, наредних 20 је било довољно домаћину да сломије ривала и заврши посао на овом мечу.

У 19. минуту Ђурђевић постиже сјајан гол волеј ударцем са ивице казненог простора, пославшу дијагоналу уз десну стативу након што је претходно био изблокиран.

Шест минута касније Леонардо користи траљаву реакцију двојице дефанзиваца Напретка и лако лопту шаље у мрежу, а већ у 35. Ђурђевић после одбитка након шута Леонарда постиже нови гол за 3:0.

У другом полувремену Партизан је одиграо бледо, па Напредак успева да смањи резултат. Алекса Вукановић је искористио лошу реакцију штопера и голмана Паартизана код корнера и постаје први играч који је после три утакмице затресао мрежу црно-белих.

Међутим, 20 минута пре краја гости из Крушевца остају са играчем мање због искључења Нигеријца Џесеа Секидика, који је ушао у игру на полувремену, али је експресно зарадио два жута картона због фаулова над Вулићевићем.

Непосредно пре почетка овог меча пласман у осмину финала Купа су између осталих убедљиво изборили Звезда, Чукарички, Јагодина и Нови Пазар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар