Kup Srbije: Partizan za 35 minuta do osmine finala!

Fudbaleri Partizana lako su se plasirali u osminu finala nacionalnog Kupa.

Fudbal 21.09.2016 | 20:30
Kup Srbije: Partizan za 35 minuta do osmine finala!
Crno-beli su savladali Napredak 3:1 (3:0) pred nekoliko hiljada navijača u Humskoj 1.

Branilac trofeja je meč rešio u roku od 15 minuta sredinom prvog poluvremena, sa dva gola Uroša Đurđevića i jednim junaka 152. derbija Leonarda.

Prvih 15 minuta meča nije donelo ništa od fudbala, nijednu konkretnu akciju, kombinaciju, pa tako niti jedan šut ka golu. Međutim, narednih 20 je bilo dovoljno domaćinu da slomije rivala i završi posao na ovom meču.

U 19. minutu Đurđević postiže sjajan gol volej udarcem sa ivice kaznenog prostora, poslavšu dijagonalu uz desnu stativu nakon što je prethodno bio izblokiran.

Šest minuta kasnije Leonardo koristi traljavu reakciju dvojice defanzivaca Napretka i lako loptu šalje u mrežu, a već u 35. Đurđević posle odbitka nakon šuta Leonarda postiže novi gol za 3:0.

U drugom poluvremenu Partizan je odigrao bledo, pa Napredak uspeva da smanji rezultat. Aleksa Vukanović je iskoristio lošu reakciju štopera i golmana Paartizana kod kornera i postaje prvi igrač koji je posle tri utakmice zatresao mrežu crno-belih.

Međutim, 20 minuta pre kraja gosti iz Kruševca ostaju sa igračem manje zbog isključenja Nigerijca Džesea Sekidika, koji je ušao u igru na poluvremenu, ali je ekspresno zaradio dva žuta kartona zbog faulova nad Vulićevićem.

Neposredno pre početka ovog meča plasman u osminu finala Kupa su između ostalih ubedljivo izborili Zvezda, Čukarički, Jagodina i Novi Pazar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar