Деценије успјеха угљевичког Компреда

Ломљењем славског колача у присуству радника и званица, прослављена је крсна слава Рођење пресвете Богородице - Мала Госпојина АД „Компреда“ из Угљевика, као и 42 године постојања и рада овог комуналног предузећа.

Република Српска 21.09.2016 | 19:30
Деценије успјеха угљевичког Компреда
Начелник општине Угљевик Василије Перић честитао је славу радницима и истакао да су суграђани "изузетно задовољни услугама које пружа ово предузеће".

"У протеклом периоду обезбјеђена је набавка једног возила и контејнера. Посебно је значајно што смо у минулим годинама на подручју наше општине урадили 16 сеоских водовода и комунално предузеће у складу са својим могућностима и одређеним процедурама преузима те водоводе и на тај начин побољшава водоснабдијевање целокупне општине Угљевик“, рекао је Перић.

Директор „Компреда“ Божидар Васић честитао је радницима славу и истакао да је лане ово предузеће пословало у позитивном билансу. "Наша улога је да што квалитетније пружамо услуге грађанима. Изузетно ми је драго, јер радници схватају предузеће као породицу свих нас, а такав је и њихов однос према послу", рекао је Васић.

БН телевизија(В.М.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алан Форд

21.09.2016 19:19

Шта рече човјек. Набавили су једно возило и контејнер. Е па честитам вам на историјском успјеху.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

21.09.2016 19:46

Невјероватно.Па гдје су паметни Срби?