Decenije uspjeha ugljevičkog Kompreda

Lomljenjem slavskog kolača u prisustvu radnika i zvanica, proslavljena je krsna slava Rođenje presvete Bogorodice - Mala Gospojina AD „Kompreda“ iz Ugljevika, kao i 42 godine postojanja i rada ovog komunalnog preduzeća.

Republika Srpska 21.09.2016 | 19:30
Decenije uspjeha ugljevičkog Kompreda
Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić čestitao je slavu radnicima i istakao da su sugrađani "izuzetno zadovoljni uslugama koje pruža ovo preduzeće".

"U proteklom periodu obezbjeđena je nabavka jednog vozila i kontejnera. Posebno je značajno što smo u minulim godinama na području naše opštine uradili 16 seoskih vodovoda i komunalno preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima i određenim procedurama preuzima te vodovode i na taj način poboljšava vodosnabdijevanje celokupne opštine Ugljevik“, rekao je Perić.

Direktor „Kompreda“ Božidar Vasić čestitao je radnicima slavu i istakao da je lane ovo preduzeće poslovalo u pozitivnom bilansu. "Naša uloga je da što kvalitetnije pružamo usluge građanima. Izuzetno mi je drago, jer radnici shvataju preduzeće kao porodicu svih nas, a takav je i njihov odnos prema poslu", rekao je Vasić.

BN televizija(V.M.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

21.09.2016 19:19

Šta reče čovjek. Nabavili su jedno vozilo i kontejner. E pa čestitam vam na istorijskom uspjehu.

ODGOVORITE
Name

Kiki

21.09.2016 19:46

Nevjerovatno.Pa gdje su pametni Srbi?