Породила се Илда Шаулић: Ема стигла на свијет

Данас у 15 и 30 сати породице Вучковић и Шаулић постале су богатије за још једног члана, јер је Илда Шаулић Вучковић на свет донела ћерку Ему.

Србија 21.09.2016 | 17:34
Породила се Илда Шаулић: Ема стигла на свијет
Порођај је обављен у клиници у Вишеградској, све је протекло у савршеном реду и беба и мама се осећају одлично. Илду и бебу први је посетио супруг Бојан, који је све време био испред сале, заједно са срецном баком Горданом, тетком Санелом и ујаком Михајлом, а убрзо су им се придружили и остали чланови породица Вучковић и Шаулић.

"Пресрећни смо због лепих вести. Добили смо још једну принцезу коју већ дуго прижељкујемо, а њеним доласком се Илди, Бојану али и целој породици остварио животни сан", рекли су нам у породици Шаулић овим поводом.

Оно што је занимљиво је да се Илда породила на исти датум када је и њена сестра Санела пре три године на свет донела ћерку Уну, а данас је и рођендан њеном зету Бати Мирковићу.

Илда и Бојан венчали су се пре неколико недеља на приватној церемонији у кругу породице и пријатеља, а Ема је обома прво дете.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Б

21.09.2016 16:23

Јсој шта ће мо сад?Ма није могуће да је родила.Да ли сте обавјестили СиЕнЕн Спутњик,Срну? Скачи народе батали посо породила се Илда.Пали Дневник да видимо брже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

22.09.2016 05:58

Браво, а Вељко и анастасија ко је кога повалио. Је ли Веља јос са Терзицком, ...