Porodila se Ilda Šaulić: Ema stigla na svijet

Danas u 15 i 30 sati porodice Vučković i Šaulić postale su bogatije za još jednog člana, jer je Ilda Šaulić Vučković na svet donela ćerku Emu.

Srbija 21.09.2016 | 17:34
Porodila se Ilda Šaulić: Ema stigla na svijet
Porođaj je obavljen u klinici u Višegradskoj, sve je proteklo u savršenom redu i beba i mama se osećaju odlično. Ildu i bebu prvi je posetio suprug Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srecnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić.

"Presrećni smo zbog lepih vesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo, a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu ali i celoj porodici ostvario životni san", rekli su nam u porodici Šaulić ovim povodom.

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela pre tri godine na svet donela ćerku Unu, a danas je i rođendan njenom zetu Bati Mirkoviću.

Ilda i Bojan venčali su se pre nekoliko nedelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja, a Ema je oboma prvo dete.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Б

21.09.2016 16:23

Јсој шта ће мо сад?Ма није могуће да је родила.Да ли сте обавјестили СиЕнЕн Спутњик,Срну? Скачи народе батали посо породила се Илда.Пали Дневник да видимо брже.

ODGOVORITE
Name

haha

22.09.2016 05:58

Bravo, a Veljko i anastasija ko je koga povalio. Je li Velja jos sa Terzickom, ...