Пакети за 20 социјално угрожених породица

Чланови Актива жена и Актива младих Социјалистичке партије из Српца организовали су акцију прикупљања средстава за помоћ србачким породицама које су социјално угрожене. Хуманитарне пакете са храном, средствима за одржавање хигијене и осталим кућним потрепштинама добило је 20 најугроженијих породица.

Република Српска 21.09.2016 | 14:59
Пакети за 20 социјално угрожених породица
И породица Фикрета Бакоњића из Кобаша добила је помоћ којој је, како кажу, дошла у право вријеме. „Јесен је на прагу, ускоро ће и зима, а потреба је много. Зато се много захваљујем на помоћи добрих људи, јер ће нам олакшати живот, барем неко вријеме“, каже Бакоњић.

Ово није први случај да активисти ове партије проводе хуманитарне акције. И убудуће ће уз помоћ донатора и људи доброг срца посјећивати и помагати најугроженије становнике ове општине, кажу Драгана Милинчић и Славен Татић, иницијатори ове акције.

„Нема ништа љепше од осјећаја да сте некога обрадовали и помогли, па би апеловао и на остале људе да се укључе и дају свој допринос овој хуманој мисији“, каже Славен. А Драгана додаје да је и мали поклон од великог значаја за онога ко оскудјева у свему, а посебно за старије и болесне људе којих је, нажалост, све више у нашој заједници.

БН телевизија (С.К.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

!!!

21.09.2016 13:12

Ови видјели од Обрена па и они почели куповати гласове!! То сте требали после избора

ОДГОВОРИТЕ