Paketi za 20 socijalno ugroženih porodica

Članovi Aktiva žena i Aktiva mladih Socijalističke partije iz Srpca organizovali su akciju prikupljanja sredstava za pomoć srbačkim porodicama koje su socijalno ugrožene. Humanitarne pakete sa hranom, sredstvima za održavanje higijene i ostalim kućnim potrepštinama dobilo je 20 najugroženijih porodica.

Republika Srpska 21.09.2016 | 14:59
Paketi za 20 socijalno ugroženih porodica
I porodica Fikreta Bakonjića iz Kobaša dobila je pomoć kojoj je, kako kažu, došla u pravo vrijeme. „Jesen je na pragu, uskoro će i zima, a potreba je mnogo. Zato se mnogo zahvaljujem na pomoći dobrih ljudi, jer će nam olakšati život, barem neko vrijeme“, kaže Bakonjić.

Ovo nije prvi slučaj da aktivisti ove partije provode humanitarne akcije. I ubuduće će uz pomoć donatora i ljudi dobrog srca posjećivati i pomagati najugroženije stanovnike ove opštine, kažu Dragana Milinčić i Slaven Tatić, inicijatori ove akcije.

„Nema ništa ljepše od osjećaja da ste nekoga obradovali i pomogli, pa bi apelovao i na ostale ljude da se uključe i daju svoj doprinos ovoj humanoj misiji“, kaže Slaven. A Dragana dodaje da je i mali poklon od velikog značaja za onoga ko oskudjeva u svemu, a posebno za starije i bolesne ljude kojih je, nažalost, sve više u našoj zajednici.

BN televizija (S.K.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

!!!

21.09.2016 13:12

Ovi vidjeli od Obrena pa i oni počeli kupovati glasove!! To ste trebali posle izbora

ODGOVORITE