Мајкон још није за старо гвожђе: Многи га желе, али он није за свакога!

Жеље постоје, али конкретне понуде које би задовољиле Бразилца у овом тренутку не постоје!

Фудбал 22.09.2016 | 12:00
Мајкон још није за старо гвожђе: Многи га желе, али он није за свакога!
Европа је још увек преплављена слободним играчима, који још увек вагају понуде и траже најквалитетније решење за наставак или сам завршетак каријере. Међу њима је и БразилацМајкон, некада велики ас Интера и Роме.

Иако је прошло готово месец дана од завршетка прелазног рока у Европи, искусни дефанзивац још увек не жури. Протеклих дана се помињала могућност повратка на Ђузепе Меацу, али његов агент Роберто Календа тврди да за сада од тог посла нема ништа.

"Ништа се од тога није догодило, било је само разговора и ништа више. Интеру би свакако било од користи да има некога попут њега на боку. То је био необавезан састанак, али нико није понудио ништа. Мајкон гаји огромну љубав и поштовање према Интеру и никада тај клуб неће покушати да примора на нешто".

Иако је у периоду док је играо за Интер био можда и најбољи десни бек на планети, протеклих година је његова форма у драстичном паду.

"Он се доказао током каријере и не мора да се нуди било коме. Имамо јасне планове, многи клубови га желе, али Мајкон није за свакога. Не ради се о новцу, ради се о правом пројетку и мотивацији да покаже свој квалитет. Сећате се да су му у години Светског првенства у Бразилу сви рекли да је Мајкон завршио каријеру, али у Роми су му дали прилику и увек је био међу најбољима. Ако постоји прави мотив и јасни циљеви, он не може да одоли таквом изазову", додао је Календа.

Мајкон има 35 година, поникао је у Крузеиру, а потом је играо за Монако, Интер, Манчестер Сити и Рому.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар