Majkon još nije za staro gvožđe: Mnogi ga žele, ali on nije za svakoga!

Želje postoje, ali konkretne ponude koje bi zadovoljile Brazilca u ovom trenutku ne postoje!

Fudbal 22.09.2016 | 12:00
Majkon još nije za staro gvožđe: Mnogi ga žele, ali on nije za svakoga!
Evropa je još uvek preplavljena slobodnim igračima, koji još uvek vagaju ponude i traže najkvalitetnije rešenje za nastavak ili sam završetak karijere. Među njima je i BrazilacMajkon, nekada veliki as Intera i Rome.

Iako je prošlo gotovo mesec dana od završetka prelaznog roka u Evropi, iskusni defanzivac još uvek ne žuri. Proteklih dana se pominjala mogućnost povratka na Đuzepe Meacu, ali njegov agent Roberto Kalenda tvrdi da za sada od tog posla nema ništa.

"Ništa se od toga nije dogodilo, bilo je samo razgovora i ništa više. Interu bi svakako bilo od koristi da ima nekoga poput njega na boku. To je bio neobavezan sastanak, ali niko nije ponudio ništa. Majkon gaji ogromnu ljubav i poštovanje prema Interu i nikada taj klub neće pokušati da primora na nešto".

Iako je u periodu dok je igrao za Inter bio možda i najbolji desni bek na planeti, proteklih godina je njegova forma u drastičnom padu.

"On se dokazao tokom karijere i ne mora da se nudi bilo kome. Imamo jasne planove, mnogi klubovi ga žele, ali Majkon nije za svakoga. Ne radi se o novcu, radi se o pravom projetku i motivaciji da pokaže svoj kvalitet. Sećate se da su mu u godini Svetskog prvenstva u Brazilu svi rekli da je Majkon završio karijeru, ali u Romi su mu dali priliku i uvek je bio među najboljima. Ako postoji pravi motiv i jasni ciljevi, on ne može da odoli takvom izazovu", dodao je Kalenda.

Majkon ima 35 godina, ponikao je u Kruzeiru, a potom je igrao za Monako, Inter, Mančester Siti i Romu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar