Сеск: Надам се да ће глупости сада престати!

Везиста Челсија Сеск Фабрегас каже да се нада да ће његова добра игра у утакмици са Лестером у Лига Купу спечити медије да пишу глупости о могућем одласку.

Фудбал 21.09.2016 | 13:00
Сеск: Надам се да ће глупости сада престати!
Челси је прошао у четврто коло Лига купа пошто је после преокрета победио шампиона са 4:2.

Челси је губио 2:0, успео је да изједначи до 50. минута, а Фабрегас је головима у другом и четвртом минуту судијске надокнаде времена успео да обезбеди победу против шампиона Енглеске.

Од доласка менаџера Антонија Контеа овог лета у Челси, Фабрегас ниједном није био стартер у првенству, али је синоћ добио прилику да игра од почетка.

"Срећан сам пре свега што сам играо од почетка, а онда, ако могу да помогнем екипи да победи, то је фантастично. Надам се да ће ово ућуткати неколицину новинара, дневних новина и кога год још, све оне који причају и пишу глупости и концентрисати се на оно што је најважније, победе Челсија. Концентрисан сам на добру игру и када добијем шансу да покажем оно што знам да могу, желим да урадим много за овај тим", рекао јеФабрегас за Скај Спортс.

Упркос томе што је Челси губио (2:0), Фабрегас је рекао да је његова екипа добро играла.

"Знамо да је Лестер добар из контранапада, што су и радили, али мислим да смо показали карактер који смо показивали целе сезоне", додао је он.

Тренер Челсија Антонио Конте рекао је да му је драго што је екипа прошла у четврто коло, а посебно је похвалио Фабрегаса.

"Сеск је паметан играч, лукав играч, он види утакмицу, осећа ситуацију. Драго ми је због њега, пошто је у утакмицама у којима није био стартер, увек показивао сјајан став", рекао је Конте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар