Најгори тренер у историји Валенсије - отказ за Пака Ајестарана!

Екипу ће привремен о водити Воро Гонзалес...

Фудбал 21.09.2016 | 10:00
Најгори тренер у историји Валенсије - отказ за Пака Ајестарана!
Промаја наставља да дува Местаљом. И однела је Пака Ајестарана. Управа клуба сменила је шефа струке који са те позиције одлази као званично најгори тренер у историји Валенсије - на 12 утакмица само три победе, један реми и чак осам пораза.

Логична одлука да се смени доскорашњи тренер, али навијачи не славе. Јер већ неко време у Валенсији свака следећа одлука гора је од претходне. Упозоравали су многи и када је на клупу сео Гери Невил и када га је касније Ајестаран наследио, али управа је терала по своме. И само добијале нове доказе да не зна шта ради.

У летњем прелазном рокун иста прича. Сви играчи које је спортски директор Питарх желео да прода - остали су. Отишли су они које су на Местаљи желели да сачувају. Али морали су и да продају. Довели су... Играче са резервног списка жеља. И сезону почели са четири узастопна пораза. Ајестаран је морао да оде. На самом дну Примере тим у којем су Елијаким Мангала, Езекијел Гарај, Хозе Гаја, Нани, Марио Суарез, Енцо Перез, Мунир Ел Хадади, Санти Мина... Није њима ту место.

Екипу ће привремено водити Воро Гонзалез. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар