Najgori trener u istoriji Valensije - otkaz za Paka Ajestarana!

Ekipu će privremen o voditi Voro Gonzales...

Fudbal 21.09.2016 | 10:00
Najgori trener u istoriji Valensije - otkaz za Paka Ajestarana!
Promaja nastavlja da duva Mestaljom. I odnela je Paka Ajestarana. Uprava kluba smenila je šefa struke koji sa te pozicije odlazi kao zvanično najgori trener u istoriji Valensije - na 12 utakmica samo tri pobede, jedan remi i čak osam poraza.

Logična odluka da se smeni doskorašnji trener, ali navijači ne slave. Jer već neko vreme u Valensiji svaka sledeća odluka gora je od prethodne. Upozoravali su mnogi i kada je na klupu seo Geri Nevil i kada ga je kasnije Ajestaran nasledio, ali uprava je terala po svome. I samo dobijale nove dokaze da ne zna šta radi.

U letnjem prelaznom rokun ista priča. Svi igrači koje je sportski direktor Pitarh želeo da proda - ostali su. Otišli su oni koje su na Mestalji želeli da sačuvaju. Ali morali su i da prodaju. Doveli su... Igrače sa rezervnog spiska želja. I sezonu počeli sa četiri uzastopna poraza. Ajestaran je morao da ode. Na samom dnu Primere tim u kojem su Elijakim Mangala, Ezekijel Garaj, Hoze Gaja, Nani, Mario Suarez, Enco Perez, Munir El Hadadi, Santi Mina... Nije njima tu mesto.

Ekipu će privremeno voditi Voro Gonzalez. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar