Новоасфалтиране улице насеља Хасе у Бијељини

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић пустио је у саобраћај двије новоасфалтиране улице у насељу Хасе. Становници овог места до сада су имали лош прилаз кућама, а асфалтирање улица им је олакшало обављање свакодневних активности.

Република Српска 20.09.2016 | 21:50
Новоасфалтиране улице насеља Хасе у Бијељини
Удвојеним снагама Градске управе и становника насеља Нове Хасе у Бијељини, приступ кућама, али и саобраћај у овом мјесту коначно је нормализован.

“У Новим Хасама смо завршили асфалтирање двије улице чија је дужина око 360 метара. Пројекат је вриједан око 40.000 КМ и ово је дио редовних активности које радимо. У пројекту су учествовали мјештани, заједно са Градском управом”, истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

“Људи који овдје живе веома су се обрадовали. Уз наше учешће од 30% и учешће града од 70% успјели смо да асфалтирамо ове улице. Када смо тек дошли, овдје није било ничега, а сада можемо да се похвалимо правим насељем”, рекао је Стојан Илић, становник насеља Нове Хасе.

Градоначелник Бијељине је истакао да су ово редовне активности Градске управе, која ће и у наредном периоду реализацијом оваквих пројеката да побољша услове живота својих грађана.

(БН телевизија)