Novoasfaltirane ulice naselja Hase u Bijeljini

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pustio je u saobraćaj dvije novoasfaltirane ulice u naselju Hase. Stanovnici ovog mesta do sada su imali loš prilaz kućama, a asfaltiranje ulica im je olakšalo obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Republika Srpska 20.09.2016 | 21:50
Novoasfaltirane ulice naselja Hase u Bijeljini
Udvojenim snagama Gradske uprave i stanovnika naselja Nove Hase u Bijeljini, pristup kućama, ali i saobraćaj u ovom mjestu konačno je normalizovan.

“U Novim Hasama smo završili asfaltiranje dvije ulice čija je dužina oko 360 metara. Projekat je vrijedan oko 40.000 KM i ovo je dio redovnih aktivnosti koje radimo. U projektu su učestvovali mještani, zajedno sa Gradskom upravom”, istakao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

“Ljudi koji ovdje žive veoma su se obradovali. Uz naše učešće od 30% i učešće grada od 70% uspjeli smo da asfaltiramo ove ulice. Kada smo tek došli, ovdje nije bilo ničega, a sada možemo da se pohvalimo pravim naseljem”, rekao je Stojan Ilić, stanovnik naselja Nove Hase.

Gradonačelnik Bijeljine je istakao da su ovo redovne aktivnosti Gradske uprave, koja će i u narednom periodu realizacijom ovakvih projekata da poboljša uslove života svojih građana.

(BN televizija)