Требиње: На изборној листи мимо своје воље?

Миланка Миладиновић из Требиња тврди да је мимо своје воље стављена на листу коалиције „Радикално боље“, коју чине у том граду Српска радикална странка Републике Српске и Српска радикална странка „Војислав Шешељ“.

Република Српска 20.09.2016 | 17:30
Требиње: На изборној листи мимо своје воље?
Миладиновићева каже да је била на листи Српске радикалне странке Републике Српске на претходним локалним изборима, али да овај пут није подржала уједињење са другом радикалном странком, као ни одлуку да буду дио коалиције окупљене око СНСД-а “Снажно Требиње”.

То је, каже, рекла и органима своје странке, на шта јој је одговорено да би јој било добро да буде у радикалима да би задржала свој посао, пошто ради у киоску једног предузећа из Бањалуке. Своје име на листи “Радикално боље” видјела је у новинама, па је путем Централне изборне комисије провјерила да ли можда постоји још неко са истим именом и презименом.

“Ја сам послије разговарала са господином из Српске радикалне странке „Војислав Шешељ“, питајући ко је то узео за право да моје име стави на листу без мог одобрења и потписа. Добила сам сљедећи одговор - с обзиром на то да радиш у том киоску штампе, ако хоћеш да задржиш радно мјесто, било би добро и да останеш са нама”, тврди Миладиновићева.

На другој страни, носилац листе “Радикално боље” Славиша Гркавац не негира да је Миланка Миладиновић одбила да буде дио те колације, али и да му је нагласила да је запослена захваљујући актуелном градоначелнику. Гркавац тврди да је било касно да њено име скину са листе, те да нема информацију како је њен потпис доспио у Централну изборну комисију.

“Онога дана када смо одлучили да се придружимо коалицији “Снажно Требиње”, претпостављам да се њој није свидјела наша одлука, а мени је изјавила како је запослио Славко Вучуревић и да има велику захвалност, те да не може да пружи подршку нашој коалицији. Међутим, већ је било касно и нисмо могли да поништимо њену кандидатуру. Ја нисам запослен у градској администрацији, а ви знате како се врши процедура верификације кандидатуре”, каже Гркавац.

Миланка Миладиновић каже да ће због овога тужити Српску радикалну странку Републике Српске у Требињу.

(БН телевизија)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

грађанин

20.09.2016 16:38

Кад те је Вучуревић запослио, што ниси ишла у ПДП, шта ћеш по радикалима. Запослио те у киоск, неко запослење??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

20.09.2016 16:49

Требиње баш лијеп градић, само немају ни једне фабрике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф

20.09.2016 19:25

Имају аеродром

Name

Изгледа

20.09.2016 17:11

Да це ово да заврси као са ХСП-ом у хрватској,има висе верзија дотицне странке него сто има цланова,ил да упростим 100 праваса 368 странака. Једно вријеме је била фора да ако си млад и перспективан ултрадесницар да ниси цоол ако немас свој ХСП. Тако иде и са радикалима овдје,ваљда неки десни вирус ста ли је

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

20.09.2016 17:58

Театар апсурда.Маса оних на листама нема појма о политици,али стаце нема посла без политике.Онда се надју у оваквој комедији која њима није смијесна.Куд сад на коју страну,немозе врана на два коца,а мора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опаа лааа

20.09.2016 18:48

Ој Требиње Требиње....

Name

рс

20.09.2016 21:06

Јесте Требиње моцно.Додусе сва Херцеговина и њена природа изгледају фасцинантно.

ОДГОВОРИТЕ