У Билећи синоћ убијен Петар Бајчетић

Синоћ око 21 час у Билећи испред зграде у којој је становао тешко је рањен Патар Бајчетић, који је преминуо на путу ка Клиничком центру у Подгорици. Полиција трага за починиоцем убиства.

Република Српска 20.09.2016 | 17:10
У Билећи синоћ убијен Петар Бајчетић
У Окружном тужилаштву у Требињу потврдили су да је у пуцњави, која се догодила у Улици Алексе Шантића, тешко рањени тридесетседмогодишњи Петар Бајчетић преминуо на путу до подгоричког Клиничког центра, те да се ради о непознатом починицу, који је из пиштоља са два метка извршио убиство.

“Синоћ око 21 час, у Улици Алексе Шантића, у непосредној близини зграде у којој је становао, рањен је Петар Бајчетић. С обзиром на то да се радило о повредама опасним по живот, лице је транспортовано у подгорички Клинички центар, а у току транспорта је преминуло од задобијених повреда. Оно што у овом моменту можемо рећи јесте да је кривично дијело починило непознато лице, употребом ватреног оружја; Испаљена су два метка калибра 9 милиметара”, рекао је Срђан Вукановић, портпарол Окружног тужилаштва у Требињу.

Према незваничним информацијама, Бајчетић се испред зграде у којој је живео свађао са двије особе, након чега је услиједила туча, а потом су се чули пуцњи. Несрећни мушкарац колима хитне помоћи превезен је до Болнице у Требињу са двије простријелне ране у глави, одакле је одмах упућен за Клинички центар у Подгорици.

Због убиства и пуцњаве, полицајци су у Билећи присутни на скоро свим улицама, као и патроле на излазима из града према Гацку, Требињу и Никшићу. Становници Билеће су у шоку.

(БН телевизија)

Коментари / 0

Оставите коментар