U Bileći sinoć ubijen Petar Bajčetić

Sinoć oko 21 čas u Bileći ispred zgrade u kojoj je stanovao teško je ranjen Patar Bajčetić, koji je preminuo na putu ka Kliničkom centru u Podgorici. Policija traga za počiniocem ubistva.

Republika Srpska 20.09.2016 | 17:10
U Bileći sinoć ubijen Petar Bajčetić
U Okružnom tužilaštvu u Trebinju potvrdili su da je u pucnjavi, koja se dogodila u Ulici Alekse Šantića, teško ranjeni tridesetsedmogodišnji Petar Bajčetić preminuo na putu do podgoričkog Kliničkog centra, te da se radi o nepoznatom počinicu, koji je iz pištolja sa dva metka izvršio ubistvo.

“Sinoć oko 21 čas, u Ulici Alekse Šantića, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj je stanovao, ranjen je Petar Bajčetić. S obzirom na to da se radilo o povredama opasnim po život, lice je transportovano u podgorički Klinički centar, a u toku transporta je preminulo od zadobijenih povreda. Ono što u ovom momentu možemo reći jeste da je krivično dijelo počinilo nepoznato lice, upotrebom vatrenog oružja; Ispaljena su dva metka kalibra 9 milimetara”, rekao je Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju.

Prema nezvaničnim informacijama, Bajčetić se ispred zgrade u kojoj je živeo svađao sa dvije osobe, nakon čega je uslijedila tuča, a potom su se čuli pucnji. Nesrećni muškarac kolima hitne pomoći prevezen je do Bolnice u Trebinju sa dvije prostrijelne rane u glavi, odakle je odmah upućen za Klinički centar u Podgorici.

Zbog ubistva i pucnjave, policajci su u Bileći prisutni na skoro svim ulicama, kao i patrole na izlazima iz grada prema Gacku, Trebinju i Nikšiću. Stanovnici Bileće su u šoku.

(BN televizija)

Komentari / 0

Ostavite komentar