Модерни мушкарци веће трачаре од жена

Модерном мушкарцу боље ништа не рећи "у поверењу", јер, како показују истраживања, тајну може да чува тек нешто више од два сата и четрдесет минута!

Свијет 20.09.2016 | 07:29
Модерни мушкарци веће трачаре од жена
Жене су брбљиве? Не умеју да чувају тајну ни пет минута? Можда је некада било тако. Модерни мушкарци су их у брбљању и трачевима - "ушили". Британско истраживање, које је на 2.000 испитаника спровела компанија Тхе Фифтх Естате, показало је да јачи пол уопште не уме да чува тајне и да гори од жеље да их што пре поделе са другарима.

Модерном мушкарцу боље ништа не рећи "у поверењу", јер, како показују истраживања, тајну може да чува тек нешто више од два сата и четрдесет минута! Жене, које су до јуче важиле за брбљивије, одолевају 40 минута дуже. Осим тога, сваки десети учесник студије признао је да је туђу тајну открио већ у наредних десет минута након што му је она поверена.

Ипак, ни ова статистика не спречава мушкарце да за себе кажу да су људи од поверења. Чак 92 одсто њих се тако изјаснило. Најтеже чувају тајне о неверству свог пријатеља, романси колеге на послу, нечијој повишици, сукобу са полицијом, о томе да је неко имао пластичну операцију, финансијским проблемима пријатеља, импонтенцији... Што је још горе, за ове тајне сазнаће чак пет различитих људи из њиховог окружења - девојка или жена, пријатељи и колеге... Дешава се и да поверљиве ствари поделе са светом посредством друштвених мрежа!

Извор: надлану.цом
Фото: Yаyимагес

Коментари / 0

Оставите коментар