Вијери: Вјерховод ме увек убијао од батина, Златан је као и ја!

"Чак и данас кад играмо мали фудбал, он се не одваја од мене. Морам да га подсетим да смо више нисмо професионалци и да мало више покрива простор. Њега то не занима, јер не жели да ми дозволи да постигнем гол“, објаснио је Вијери.

Фудбал 20.09.2016 | 20:30
Вијери: Вјерховод ме увек убијао од батина, Златан је као и ја!
Где год да се појави Кристијан Вијери увек изазива огромно интересовање, упркос чињеницу да су његови играчки дани прошли. Играо је у највећим италијанским клубовима, освајао трофеје, подизао навијаче на ноге и претурио преко леђе толико тога што просечан фудбалер не би могао ни за два живота.

Гостујући на миланском Ди-џеј радију Вијери је открио против кога му је било најтеже да игра, као и то ко му се највише свиђа од садашњих нападача.

“У Златану Ибрахимовићу видим себе. Он је фудбалер са изузетном техником, који је дао много голова где год да је играо“, навео је Вијери.

Он је у фудбалску пензију отишао у октобру 2009. године.

“Да сам играо још коју годину, зарадио бих више новца, али не жалим се...“

Вијери је кроз каријеру у Серији А водио безброј великих и нимало нежних битака са најбољим штоперима света у то време.

“Најтеже ми је било против Пјетра Вјерховода. Увек сам се мучио кад је он био на другој страни. Стриктно ме је маркирио и стално ме је ’убијао’ од батина. Чак и данас кад играмо мали фудбал, он се не одваја од мене. Морам да га подсетим да смо више нисмо професионалци и да мало више покрива простор. Њега то не занима, јер не жели да ми дозволи да постигнем гол“, објаснио је Вијери.

Некадашњи репрезентативац Италије сматра и да је у данашње време Јувентус и даље далеко испред свих ривала у Серији А.

“Стара дама је у предности у односу на остатак лиге, укључујући ту и Интер. Познајем Де Бура, много пута смо играли један против другог и имам више победа“, закључио је Вијери.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар