Vijeri: Vjerhovod me uvek ubijao od batina, Zlatan je kao i ja!

"Čak i danas kad igramo mali fudbal, on se ne odvaja od mene. Moram da ga podsetim da smo više nismo profesionalci i da malo više pokriva prostor. Njega to ne zanima, jer ne želi da mi dozvoli da postignem gol“, objasnio je Vijeri.

Fudbal 20.09.2016 | 20:30
Vijeri: Vjerhovod me uvek ubijao od batina, Zlatan je kao i ja!
Gde god da se pojavi Kristijan Vijeri uvek izaziva ogromno interesovanje, uprkos činjenicu da su njegovi igrački dani prošli. Igrao je u najvećim italijanskim klubovima, osvajao trofeje, podizao navijače na noge i preturio preko leđe toliko toga što prosečan fudbaler ne bi mogao ni za dva života.

Gostujući na milanskom Di-džej radiju Vijeri je otkrio protiv koga mu je bilo najteže da igra, kao i to ko mu se najviše sviđa od sadašnjih napadača.

“U Zlatanu Ibrahimoviću vidim sebe. On je fudbaler sa izuzetnom tehnikom, koji je dao mnogo golova gde god da je igrao“, naveo je Vijeri.

On je u fudbalsku penziju otišao u oktobru 2009. godine.

“Da sam igrao još koju godinu, zaradio bih više novca, ali ne žalim se...“

Vijeri je kroz karijeru u Seriji A vodio bezbroj velikih i nimalo nežnih bitaka sa najboljim štoperima sveta u to vreme.

“Najteže mi je bilo protiv Pjetra Vjerhovoda. Uvek sam se mučio kad je on bio na drugoj strani. Striktno me je markirio i stalno me je ’ubijao’ od batina. Čak i danas kad igramo mali fudbal, on se ne odvaja od mene. Moram da ga podsetim da smo više nismo profesionalci i da malo više pokriva prostor. Njega to ne zanima, jer ne želi da mi dozvoli da postignem gol“, objasnio je Vijeri.

Nekadašnji reprezentativac Italije smatra i da je u današnje vreme Juventus i dalje daleko ispred svih rivala u Seriji A.

“Stara dama je u prednosti u odnosu na ostatak lige, uključujući tu i Inter. Poznajem De Bura, mnogo puta smo igrali jedan protiv drugog i imam više pobeda“, zaključio je Vijeri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar