"Није требало да пустим Марија да тјера по своме"!

Агент Марија Балотелија Мино Рајола објаснио је да је направио грешку, али верује да ће се његов клијент следеће године као слободан играч вратити у Премијер лигу.

Фудбал 20.09.2016 | 17:00
"Није требало да пустим Марија да тјера по своме"!
Марио Балотели је последњег дана летњег прелазног рока потписао а Ницу, после две лоше сезоне у Ливерпулу и Милану.

Он је на дебију против Марсеја (3:2) постигао два гола, али је изостављен из тима за утакмицу против Монпељеа (1:1) због лоше физичке припремљености.

Упркос томе, Мино Рајола, агент Балотелија, верује да ће се Италијан доказати у Француској и вратити у Премијер лигу наредне сезоне.

"Италија је неостварива због пажње коју тома добија. Ако докаже да може да буде стабилан играч и ако буде постизао голове, замислите колико би атрактиван био тренерима у Премијер лиги, када следећег лета постане слободан играч", рекао је Рајола за Омниспорт.

"Он је потребан Француској, као што јој је био потребан Зинедин Зидан. Он је добар за лигу, али ће се апсолутно вратити у Премијер лигу", додао је његов агент.

Балотели је добро играо у Интеру и Манчестер ситију код тренера Роберта Манћинија, али се од 2013. године и преласка у Милан мучио са формом.

"Није требало да дозволим да буде по његовом када је тражио да оде из Ситија. То је велика грешка коју сам направио. Марио је био несрећан и требало је да кажем: 'Не свиђа ти се твој посао? Тешко. Одрасти, помири се са тим'. Требало је да будем суров, али сам био превише добар. Фудбал мора да буде његов приоритет, да буде врхунски спортиста, жртвујеш се 11 или 12 година а онда се избалансира и водиш живот какав желиш", навео је он.

Рајола је упоредио Балотелија и легендарног чешког фудбалера Павела Недведа.

"Павел Недвед, један од мојих првих фудбалера, имао је фокус да буде успешан и био је пример породичног човека. Марио није имао тај фокус, онда је стекао репутацију, а ако вас прати таква репутација онда немате кредибилитет. То много отежава ствари", рекао је Рајола.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар