Лас Палмас трећи на табели, тренер сматра - незаслужено?!

Овако нешто не може се често чути у данашњем фудбалу...

Фудбал 20.09.2016 | 10:00
Лас Палмас трећи на табели, тренер сматра - незаслужено?!
Да ли је у питању нови начин мотивације играча или недовољно самопуздање, тек тренер Лас Палмаса изјавио је нешто што се не чује често у свету фудбала. Поготово не у време када је резултат на семафору постао једино што се вреднује.

Кике Сетиен, 57-годишњи стратег родом из Сантандера, рекао је да његова екипа тренутно има више бодова него што је заслужила!?

Лас Палмас се после четири кола Примере налази на трећем месту са девет бодова, колико има и Барселона, а три мање од водећег Реал Мадрида. Многи тренери би у уживали у тренутку док траје, међутим, Сетиен је одлучио да буде сурово искрен према својим играчима.

"Имамо више бодова него што смо заслужили. Потребно је да поправимо много тога у нашој игри. Против Валенсије (4:2) и Гранаде (5:1) смо били екстремно ефикасни, што нам се не догађа често. Ова утакмица је била прилично уједначена и нисам сигуран да ли смо заслужили победу", изјавио је Сетиен после 1:0 против Малаге и збунио многе.

Није, ипак, отишао потпуно у крајност.

"Девет бодова од могућих 12 је добро, сигурно их се нећемо одрећи, само кажем да је више него што смо заслужили по игри".

Како ће овакав став тренера утицати на тим, видећемо. Лас Палмас у наредном колу, већ у среду, игра против Реал Сосиједада у гостима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар