Las Palmas treći na tabeli, trener smatra - nezasluženo?!

Ovako nešto ne može se često čuti u današnjem fudbalu...

Fudbal 20.09.2016 | 10:00
Las Palmas treći na tabeli, trener smatra - nezasluženo?!
Da li je u pitanju novi način motivacije igrača ili nedovoljno samopuzdanje, tek trener Las Palmasa izjavio je nešto što se ne čuje često u svetu fudbala. Pogotovo ne u vreme kada je rezultat na semaforu postao jedino što se vrednuje.

Kike Setien, 57-godišnji strateg rodom iz Santandera, rekao je da njegova ekipa trenutno ima više bodova nego što je zaslužila!?

Las Palmas se posle četiri kola Primere nalazi na trećem mestu sa devet bodova, koliko ima i Barselona, a tri manje od vodećeg Real Madrida. Mnogi treneri bi u uživali u trenutku dok traje, međutim, Setien je odlučio da bude surovo iskren prema svojim igračima.

"Imamo više bodova nego što smo zaslužili. Potrebno je da popravimo mnogo toga u našoj igri. Protiv Valensije (4:2) i Granade (5:1) smo bili ekstremno efikasni, što nam se ne događa često. Ova utakmica je bila prilično ujednačena i nisam siguran da li smo zaslužili pobedu", izjavio je Setien posle 1:0 protiv Malage i zbunio mnoge.

Nije, ipak, otišao potpuno u krajnost.

"Devet bodova od mogućih 12 je dobro, sigurno ih se nećemo odreći, samo kažem da je više nego što smo zaslužili po igri".

Kako će ovakav stav trenera uticati na tim, videćemo. Las Palmas u narednom kolu, već u sredu, igra protiv Real Sosijedada u gostima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar