Зашто Гогуа није играо дерби? Да би схватио гдје је...!

Штопер из Обале Слоноваче није био међу кандидатима за тим Партизана у дуелу са Црвеном звездом јер га је клуб привремено суспендовао.

Фудбал 19.09.2016 | 19:30
Зашто Гогуа није играо дерби? Да би схватио гдје је...!
Непојављивање Седрика Гогуе у протоколу за 152. "вечити дерби" изненадило је многе навијачеПартизана. Можда није било много оних који су га очекивали у стартној постави за утакмицу противЦрвене звезде, али је било чудно што међу 18 играча нема и штопера из Обале Слоноваче.

О чему се ради, објаснио је спортски директор црно-белих.

"То је казнена мера струке. Он је млад играч, практично дете, и квалитет није споран. Ипак, мора мало да се спусти на земљу, да схвати да није већи од клуба и тако ће придобити поштовање свих нас. Видео је шта је изгубио у дербију и очекујем га ускоро у комбинацији за тим", изјавио је Ивица Илиев, а преносе Вечерње новости.

Спортски директор црно-белих осврнуо се и на кошкање двојице саиграча, Немање Михајловића и Леонарда, по завршетку првог полувремена.

"Сложио бих се са Марком (Николићем), који је рекао да је и боље када играч избаци то из себе. Немања је одиграо прошлу полусезону ван свих очекивања, а и ову је почео тако, али у потпуно другом ритму. Разумљиво је да дође до кризе, има времена за њега",сталожен је био Илиев.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар