Zašto Gogua nije igrao derbi? Da bi shvatio gdje je...!

Štoper iz Obale Slonovače nije bio među kandidatima za tim Partizana u duelu sa Crvenom zvezdom jer ga je klub privremeno suspendovao.

Fudbal 19.09.2016 | 19:30
Zašto Gogua nije igrao derbi? Da bi shvatio gdje je...!
Nepojavljivanje Sedrika Gogue u protokolu za 152. "večiti derbi" iznenadilo je mnoge navijačePartizana. Možda nije bilo mnogo onih koji su ga očekivali u startnoj postavi za utakmicu protivCrvene zvezde, ali je bilo čudno što među 18 igrača nema i štopera iz Obale Slonovače.

O čemu se radi, objasnio je sportski direktor crno-belih.

"To je kaznena mera struke. On je mlad igrač, praktično dete, i kvalitet nije sporan. Ipak, mora malo da se spusti na zemlju, da shvati da nije veći od kluba i tako će pridobiti poštovanje svih nas. Video je šta je izgubio u derbiju i očekujem ga uskoro u kombinaciji za tim", izjavio je Ivica Iliev, a prenose Večernje novosti.

Sportski direktor crno-belih osvrnuo se i na koškanje dvojice saigrača, Nemanje Mihajlovića i Leonarda, po završetku prvog poluvremena.

"Složio bih se sa Markom (Nikolićem), koji je rekao da je i bolje kada igrač izbaci to iz sebe. Nemanja je odigrao prošlu polusezonu van svih očekivanja, a i ovu je počeo tako, ali u potpuno drugom ritmu. Razumljivo je da dođe do krize, ima vremena za njega",staložen je bio Iliev.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar