Добра сарадња са адвокатима Стевановић

Народни посланик др Златко Максимовић већ дуже вријеме остварује редовне контакте са успјешним комапнијама наше регије а у циљу што успјешније заједничке сарадње.

Република Српска 19.09.2016 | 15:58
Добра сарадња са адвокатима Стевановић
Тим поводом данас је посјетио Адвокатску канцеларију Стевановић из Бијељине истакавши да већ дуже вријеме има добру комуникацију са власницима ове компаније.



"Поносан сам што је управо сједиште Адвокатске канцеларије Стевановић у Бијељини , наравно, у наредном периоду када будем напредовао, све више ћу уважавати, поштовати и помагати организације као што је ова адвокатска канцеларија, која је прославила наш град и цијелу Семберију, добијајући разне спорове што другима није полазило за руком", истакао је др Максимовић.



Власник Адвокатске канцеларије Стевановић Милош Стевановић, данашњу посјету др Златка Максимовића сматра пријатељским сусретом, приликом кога су се размијениле многе заједничке визије за наредни период.



"Ја сам увијек захвалан када представници власти дођу у нашу компанију, без обзира да ли је то опозиција, власт или неки нови људи који треба да буду на значајним позицијама. Нама је увијек драго да неко препозна чињеницу да ми запошљавамо искључиво младе људе који немају искуства, наш систем ће увијек дати подршку новим визијама, новим размишљањима која нису уобичајена у чему се заједно са др Максимовићем и препознајемо", сматра Стевановић.



У Адвокатској канцеларији Стевановић је запослено преко 70 младих људи, правника и адвоката, који су знања стицали на домаћим и иностраним високим школама.