Dobra saradnja sa advokatima Stevanović

Narodni poslanik dr Zlatko Maksimović već duže vrijeme ostvaruje redovne kontakte sa uspješnim komapnijama naše regije a u cilju što uspješnije zajedničke saradnje.

Republika Srpska 19.09.2016 | 15:58
Dobra saradnja sa advokatima Stevanović
Tim povodom danas je posjetio Advokatsku kancelariju Stevanović iz Bijeljine istakavši da već duže vrijeme ima dobru komunikaciju sa vlasnicima ove kompanije.



"Ponosan sam što je upravo sjedište Advokatske kancelarije Stevanović u Bijeljini , naravno, u narednom periodu kada budem napredovao, sve više ću uvažavati, poštovati i pomagati organizacije kao što je ova advokatska kancelarija, koja je proslavila naš grad i cijelu Semberiju, dobijajući razne sporove što drugima nije polazilo za rukom", istakao je dr Maksimović.



Vlasnik Advokatske kancelarije Stevanović Miloš Stevanović, današnju posjetu dr Zlatka Maksimovića smatra prijateljskim susretom, prilikom koga su se razmijenile mnoge zajedničke vizije za naredni period.



"Ja sam uvijek zahvalan kada predstavnici vlasti dođu u našu kompaniju, bez obzira da li je to opozicija, vlast ili neki novi ljudi koji treba da budu na značajnim pozicijama. Nama je uvijek drago da neko prepozna činjenicu da mi zapošljavamo isključivo mlade ljude koji nemaju iskustva, naš sistem će uvijek dati podršku novim vizijama, novim razmišljanjima koja nisu uobičajena u čemu se zajedno sa dr Maksimovićem i prepoznajemo", smatra Stevanović.



U Advokatskoj kancelariji Stevanović je zaposleno preko 70 mladih ljudi, pravnika i advokata, koji su znanja sticali na domaćim i inostranim visokim školama.