Србин на клупи Легије!

Серија лоших резултата узроковала промену на клупи пољског шампиона.

Фудбал 19.09.2016 | 18:30
Србин на клупи Легије!
Три узастопна пораза и тек 14. место у првенству Пољске после девет одиграних утакмица били су сигнал за промену тренера Легије из Варшаве.

После дебакла на старту Лиге шампиона (0:6 код куће против Борусије Дортмунд), екипа је у недељу поражена и од Заглембја из Лубина.

Партизанов "џелат" на међународној сцени ове сезоне славио је у Варшави 3:2, а убрзо после утакмице смењен је Бесник Хаси, пред којим је био постављен само један услов да сачува посао - победа у недељу.

До избора његовог наследника екипу ће водити помоћни тренер Александар Вуковић, бивши фудбалер Партизана (прошао кроз млађе категорије, а првотимац био од 1998. до 2000 ) и Милиционара (2000-2001).

Некадашњи фудбалер Партизана, који је у два наврата носио дрес Легије, играо је још за Милиционар, Ерготелис, Ираклис и Корону Кјелце, где је 2014. почео тренерску каријеру као асистент.

37-годишњак из Бањалуке годину дана касније прелази у Легију, где после рада са Б тимом долази у први и постаје помоћник, а потом и први тренер.

Вуковић ће први пут самостално водити неки тим на великој сцени наредног петка у Кракову, против последњепласиране Висле.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар