Srbin na klupi Legije!

Serija loših rezultata uzrokovala promenu na klupi poljskog šampiona.

Fudbal 19.09.2016 | 18:30
Srbin na klupi Legije!
Tri uzastopna poraza i tek 14. mesto u prvenstvu Poljske posle devet odigranih utakmica bili su signal za promenu trenera Legije iz Varšave.

Posle debakla na startu Lige šampiona (0:6 kod kuće protiv Borusije Dortmund), ekipa je u nedelju poražena i od Zaglembja iz Lubina.

Partizanov "dželat" na međunarodnoj sceni ove sezone slavio je u Varšavi 3:2, a ubrzo posle utakmice smenjen je Besnik Hasi, pred kojim je bio postavljen samo jedan uslov da sačuva posao - pobeda u nedelju.

Do izbora njegovog naslednika ekipu će voditi pomoćni trener Aleksandar Vuković, bivši fudbaler Partizana (prošao kroz mlađe kategorije, a prvotimac bio od 1998. do 2000 ) i Milicionara (2000-2001).

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je u dva navrata nosio dres Legije, igrao je još za Milicionar, Ergotelis, Iraklis i Koronu Kjelce, gde je 2014. počeo trenersku karijeru kao asistent.

37-godišnjak iz Banjaluke godinu dana kasnije prelazi u Legiju, gde posle rada sa B timom dolazi u prvi i postaje pomoćnik, a potom i prvi trener.

Vuković će prvi put samostalno voditi neki tim na velikoj sceni narednog petka u Krakovu, protiv poslednjeplasirane Visle.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar