Обновљене свлачионице ФК „Радник" Бијељина

Фудбалски клуб „Радник" из Бијељине добио је три нове свлачионице за Омладински погон, што је обезбијеђено средствима Градске управе. За ову инвестицију издвојено је 200.000 конвертибилних марака.

Република Српска 19.09.2016 | 14:07
Обновљене свлачионице ФК „Радник" Бијељина
- Претходне свлачионице постале су неупотребљиве и омладинци „Радника" нису имали гдје да се пресвлаче и туширају након тренинга. Зграда је оронула, те је било неопходно реновирање да би омладински погон наставио рад - истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић. Он је додао да су сва улагања у „Радник" дала резултате, јер је овај Фудбалски клуб ове године постигао највећи успијех и историји свог постојања, остваривиши пласман у једно од европских такмичења.

- „Радник" је сада стабилан премијерлигаш, који је доказао да је Бијељина град спорта. Наставићемо улагања у овај Фудбалски клуб и након обновљених свлачионица, обновићемо и трибине. Такође, имамо у плану да изградимо још два терена од којих ће један бити са вјештачком травом - најавио је Мићић.

Директор Омладинског погона „Радника" Велибор Остојић истакао је да је обновом свлачионица омогућено да дјеца наставе да тренирају.

Предсједник ФК „Радник" Младен Крстајић захвалио се градоначелнику Мићићу и Градској управи на великој подршци овом клубу.

- Надамо се да смо оправдали улагања и наставићемо да радимо на томе да будемо што бољи и организованији клуб - навео је Крстајић.