Бијељина: Нови асфат за мјештане Амајлија

Становници три улице у Амајлијама од сада ће до својих домаћинстава долазити асфалтираним улицама. Радови на постављању асфалта у дужини од 0,4 километра, вриједни 40.000 конвертибилних марака, суфинансирани су од стране мјештана и Градске управе у већ устаљеном омјеру 70-30 одсто.

Република Српска 19.09.2016 | 13:19
Бијељина: Нови асфат за мјештане Амајлија
- Амајлије су практично предграђе Бијељине и већ одавно је асфалтиран центар села. Сада радимо мање улице и сигуран сам да ће изградња инфратруктуре олакшати живот на селу и охрабрити љууде да остану да живе у селима, изразио је своје очекивање градоначелник Бијељине Мићо Мићић приликом пуштања у саобраћај ове три улице.

- Градска управа ради на изградњи инфраструктуре у сарадњи са грађанима како би се обезбиједило више средстава и убрзала модернизација сеоских и градских мјесних заједница. Наставићемо да излазимо у сусрет свим грађанима који прикупе потребна средства за изградњу поутева или јавне расвјете, најавио је у Амајлијама Томица Стојановић, начелник градског Одјељења за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине.