Bijeljina: Novi asfat za mještane Amajlija

Stanovnici tri ulice u Amajlijama od sada će do svojih domaćinstava dolaziti asfaltiranim ulicama. Radovi na postavljanju asfalta u dužini od 0,4 kilometra, vrijedni 40.000 konvertibilnih maraka, sufinansirani su od strane mještana i Gradske uprave u već ustaljenom omjeru 70-30 odsto.

Republika Srpska 19.09.2016 | 13:19
Bijeljina: Novi asfat za mještane Amajlija
- Amajlije su praktično predgrađe Bijeljine i već odavno je asfaltiran centar sela. Sada radimo manje ulice i siguran sam da će izgradnja infratrukture olakšati život na selu i ohrabriti ljuude da ostanu da žive u selima, izrazio je svoje očekivanje gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prilikom puštanja u saobraćaj ove tri ulice.

- Gradska uprava radi na izgradnji infrastrukture u saradnji sa građanima kako bi se obezbijedilo više sredstava i ubrzala modernizacija seoskih i gradskih mjesnih zajednica. Nastavićemo da izlazimo u susret svim građanima koji prikupe potrebna sredstva za izgradnju pouteva ili javne rasvjete, najavio je u Amajlijama Tomica Stojanović, načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine.