Видео - Дијамантидис: Волео бих да је и Жоц био, волим га!

Легендардни Димитрис Дијамантидис емотивним говором опростио се од кошарке у ОАКА арени, у којој је као домаћин играо за ПАО од 2004. године.

Кошарка 19.09.2016 | 15:15
Видео - Дијамантидис: Волео бих да је и Жоц био, волим га!
“Ово је велика част, волео бих да сваки спортиста на свету проживи овако нешто. Добио сам много љубави од овог тима, али овај догађај нешто је посебно. Много пута сам рекао ’хвала’, али то је прикладна реч“, рекао је Дијамантидис после опроштајног меча Панатинаикос – ЦСКА.

“Осећам нешто посебно према браћи Јанакопулос (власници клуба) и Жељку Обрадовићу. Волео бих да је и Жоц овде, али знам да има обавеза са Фенербахчеом. Много га волим“,каже Дијамантидис и додаје:

“Веома је могуће да останем у Панатинаикосу, у клупској академији, разговарамо са менаџментом о томе“.

Дијамантидис је током 17 година у кошарци осим за ПАО играо још само за Ираклис из Солуна, који је напустио 2004. године.

Са ПАО је три пута био првак Европе, 2011. је био МВП Евролиге, два пута МВП Фајнал-фора ЕЛ, четири пута у најбољем тиму такмичења, а шест пута најбољи дефанзивац континента.

Има и девет титула првака Грчке уз шест МВП признања, десет Купова, а са Грчком је био првак Европе 2005. године у Србији.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар