Video - Dijamantidis: Voleo bih da je i Žoc bio, volim ga!

Legendardni Dimitris Dijamantidis emotivnim govorom oprostio se od košarke u OAKA areni, u kojoj je kao domaćin igrao za PAO od 2004. godine.

Košarka 19.09.2016 | 15:15
Video - Dijamantidis: Voleo bih da je i Žoc bio, volim ga!
“Ovo je velika čast, voleo bih da svaki sportista na svetu proživi ovako nešto. Dobio sam mnogo ljubavi od ovog tima, ali ovaj događaj nešto je posebno. Mnogo puta sam rekao ’hvala’, ali to je prikladna reč“, rekao je Dijamantidis posle oproštajnog meča Panatinaikos – CSKA.

“Osećam nešto posebno prema braći Janakopulos (vlasnici kluba) i Željku Obradoviću. Voleo bih da je i Žoc ovde, ali znam da ima obaveza sa Fenerbahčeom. Mnogo ga volim“,kaže Dijamantidis i dodaje:

“Veoma je moguće da ostanem u Panatinaikosu, u klupskoj akademiji, razgovaramo sa menadžmentom o tome“.

Dijamantidis je tokom 17 godina u košarci osim za PAO igrao još samo za Iraklis iz Soluna, koji je napustio 2004. godine.

Sa PAO je tri puta bio prvak Evrope, 2011. je bio MVP Evrolige, dva puta MVP Fajnal-fora EL, četiri puta u najboljem timu takmičenja, a šest puta najbolji defanzivac kontinenta.

Ima i devet titula prvaka Grčke uz šest MVP priznanja, deset Kupova, a sa Grčkom je bio prvak Evrope 2005. godine u Srbiji.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar