Француска више није у рукама Француза

Вођа француске десничарске партије Национални фронт Марин Ле Пен рекла је данас на првом предизборном скупу пред предсједничке изборе наредне године да "Француска није на продају", те да ће ако буде изабрана бранити национални суверенитет земље.

Свијет 18.09.2016 | 21:20
Француска више није у рукама Француза
Говорећи о себи као "кандидату народа", Лепенова је рекла да "Француска више није у рукама Француза".

"Ови избори 2017. године представљаће тежак избор између Француске са једне стране – суверенитета, њеног идентитета, вриједности и просперитета, и са друге стране земље коју више не препознајемо, која ће нам ускоро постати страна", рекла је она.

Окупљени су звиждуцима дочекали помињање "наредби Паризу које долазе из Берлина, Брисела и Вашингтона", а Лепенова је похвалила британске гласаче који су у јуну изгласали напуштање ЕУ, додајући да једва чека да и Француска то уради.

Највећи дио говора Лепенова је посветила критици миграција и "политичко-вјерских навика које долазе из иностранства", иако није директно поменула ислам.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цисто да зена зна

18.09.2016 20:01

Кад је Хитлербу Мају 40те ударио на Бенелуx и Француску до тада највеца војска у Европи се након мало висе од мјесец дана предала. Основана је издајницка влада а дио војске некада моцне француске који је био у колонијама се практицно распао. Онда се ниоткуд појавио Де Гол и створио војску да ослободи то сто ова зове Француска. Војска је тад створена од остатка трупа у африци,несто мало пребјега и од војника из колонија. То су они људи који су пар година бранили цаст Француске републике а данас њиховим потомцима не дају ни да буду прави французи иако су њихови дједови крвљу стварали Француску републику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дртер

18.09.2016 20:47

Досло је вријеме да колонијалне силе плате рацун за сав геноцид и пљацкање безбројних народа. Нема злоцина без казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

18.09.2016 22:38

Ни један народ није висе слободан и стварни годподар у својој земље осим мозда Руса у Русији. Вецина народа је поробљена у име људски права и слобода које се силом нанецу малим народима од свјетских моцника са Запада. Без Истине Христове и Правде Бозоје нема мира на свијету у коме владају подземне силе самог пакла. ВРЕМЕ се скратило убрзањем нацина зивота и ово су последње дани о којем говори Свети Писмо. Покајмо се зато за НАСА многобројна сагресења, за насе отпадниство од Закона Бозијег и народа коме припадамо. Бог је оставити људима покајање за спасење!

ОДГОВОРИТЕ