Бањалука: Ухапшен манијак који је снимао жене у тоалету!

Полиција у четвртак увече ухапсила је манијака због сумње да је снимао дјевојке у женском тоалету у кафићу "Мистер блек" у центру Бањалуке.

Република Српска 17.09.2016 | 21:25
Бањалука: Ухапшен манијак који је снимао жене у тоалету!
Према незваничним информацијама овај манијак се увукао и сакрио у женском тоалету, који се налазио у склопу хотела "Босна" и сатима је посматрао и највјероватније снимао дјевојке.

"Вјероватно је једна од дјевојака примјетила воајера и након што је изашла из тоалета одмах је позвала полицију, која је убрзо дошла и затекла га и привела", потврдио нам је извор близак истрази.

Наш саговорник каже да је полицији у 21.50 часова пријављено да у поменутом кафићу имају проблема са једним мушкарцем и одмах је упућена патрола.

"Доласком на лице мјеста затечен је поменути мушкарац, али полиција код њега није успјела пронаћи доказе да је снимао дјевојке у тоалету", појаснио је наш извор.

Један од очевидаца хапшења испричао је да је у поменутом кафићу сједио у башти када се одједном паркирало полицијско возило и неколико полицајца је ушло у кафић.

"Било је мирно вече, нико није правио проблеме па ми је било чудно због чега је дошла полиција. Послије неколико тренутака видио сам да изводе мушкарца. Касније сам од конобара чуо шта је радио и остао сам шокиран. Наводно је дуже времена се крио у женском тоалету, гдје је посматрао дјевојке. Надам се да ће га задржати у притвору, јер сам сигуран да ће овај преверзњак наставити то да ради ако буде на слободи", испричао је један од очевидаца.

Бањалучанке су се средином јула ове године жалиле да их је по аутобуским стајалиштима у центру града, пресретао мушкарац који је покушавао да снима жене и дјевојке испод хаљине.

Једна од жртава тада је испричала да је код старе аутобуске станице чекала аутобус када је примјетила мушкарца који се веома чудно понашао.

"Прилазио је дјевојкама и женама веома близу, стајао би неколико тренутака крај њих и затим би отишао. Док је стајао са њима, лагано је махао кесом коју је имао у руци. Прво сам мислила да покушава да их покраде и када сам пришла видила сам да на дну кесе има камеру, којом покушава да снима испод хаљина. Примјетио је да сам га открила и затим је побјегао", испричала је једна Бањалучанка.

Она га је описала као мушкарца између 25 и 30 година, јуче није било познато да ли је ријеч о истој особи.

Случај портира

Сличан случај забиљежен је и крајем јуна 2014. године када је ухапшен портир из Инвестиционо-развојне Банке у Бањалуци, који је своје радне колегице снимао у тоалету.

Сумњало се да је годинама снимао колегинице, а откривен је када је чистачица пронашла његов телефон пун снимака и фотографија жена из тоалета.

Извор: ЕуроБлиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кики

17.09.2016 20:54

Перверзњак,гарант је цлан СНСД-а. Мозда има и потврду да није у винклу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змијуга лома

18.09.2016 15:30

Изгледа да је школу код твог бакира похађао.

Name

фелиx

18.09.2016 21:14

Шта је доказ да је момак снимао? Морали би снимци да постоје. У ткм длуцају уреду. Уколико је дечко усао у једну од кабина које су нсмењене зс женске, а нека паницарка га пријавила онда то и није неки прекршај. Можда је човеку догустило те улетео у било коју, догађа се. Жене, ходају скоро голе, чему смрдљива кабина?

ОДГОВОРИТЕ