Banjaluka: Uhapšen manijak koji je snimao žene u toaletu!

Policija u četvrtak uveče uhapsila je manijaka zbog sumnje da je snimao djevojke u ženskom toaletu u kafiću "Mister blek" u centru Banjaluke.

Republika Srpska 17.09.2016 | 21:25
Banjaluka: Uhapšen manijak koji je snimao žene u toaletu!
Prema nezvaničnim informacijama ovaj manijak se uvukao i sakrio u ženskom toaletu, koji se nalazio u sklopu hotela "Bosna" i satima je posmatrao i najvjerovatnije snimao djevojke.

"Vjerovatno je jedna od djevojaka primjetila voajera i nakon što je izašla iz toaleta odmah je pozvala policiju, koja je ubrzo došla i zatekla ga i privela", potvrdio nam je izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik kaže da je policiji u 21.50 časova prijavljeno da u pomenutom kafiću imaju problema sa jednim muškarcem i odmah je upućena patrola.

"Dolaskom na lice mjesta zatečen je pomenuti muškarac, ali policija kod njega nije uspjela pronaći dokaze da je snimao djevojke u toaletu", pojasnio je naš izvor.

Jedan od očevidaca hapšenja ispričao je da je u pomenutom kafiću sjedio u bašti kada se odjednom parkiralo policijsko vozilo i nekoliko policajca je ušlo u kafić.

"Bilo je mirno veče, niko nije pravio probleme pa mi je bilo čudno zbog čega je došla policija. Poslije nekoliko trenutaka vidio sam da izvode muškarca. Kasnije sam od konobara čuo šta je radio i ostao sam šokiran. Navodno je duže vremena se krio u ženskom toaletu, gdje je posmatrao djevojke. Nadam se da će ga zadržati u pritvoru, jer sam siguran da će ovaj preverznjak nastaviti to da radi ako bude na slobodi", ispričao je jedan od očevidaca.

Banjalučanke su se sredinom jula ove godine žalile da ih je po autobuskim stajalištima u centru grada, presretao muškarac koji je pokušavao da snima žene i djevojke ispod haljine.

Jedna od žrtava tada je ispričala da je kod stare autobuske stanice čekala autobus kada je primjetila muškarca koji se veoma čudno ponašao.

"Prilazio je djevojkama i ženama veoma blizu, stajao bi nekoliko trenutaka kraj njih i zatim bi otišao. Dok je stajao sa njima, lagano je mahao kesom koju je imao u ruci. Prvo sam mislila da pokušava da ih pokrade i kada sam prišla vidila sam da na dnu kese ima kameru, kojom pokušava da snima ispod haljina. Primjetio je da sam ga otkrila i zatim je pobjegao", ispričala je jedna Banjalučanka.

Ona ga je opisala kao muškarca između 25 i 30 godina, juče nije bilo poznato da li je riječ o istoj osobi.

Slučaj portira

Sličan slučaj zabilježen je i krajem juna 2014. godine kada je uhapšen portir iz Investiciono-razvojne Banke u Banjaluci, koji je svoje radne kolegice snimao u toaletu.

Sumnjalo se da je godinama snimao koleginice, a otkriven je kada je čistačica pronašla njegov telefon pun snimaka i fotografija žena iz toaleta.

Izvor: EuroBlic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kiki

17.09.2016 20:54

Perverznjak,garant je clan SNSD-a. Mozda ima i potvrdu da nije u vinklu.

ODGOVORITE
Name

Zmijuga loma

18.09.2016 15:30

Izgleda da je školu kod tvog bakira pohađao.

Name

felix

18.09.2016 21:14

Šta je dokaz da je momak snimao? Morali bi snimci da postoje. U tkm dlucaju uredu. Ukoliko je dečko usao u jednu od kabina koje su nsmenjene zs ženske, a neka panicarka ga prijavila onda to i nije neki prekršaj. Možda je čoveku dogustilo te uleteo u bilo koju, događa se. Žene, hodaju skoro gole, čemu smrdljiva kabina?

ODGOVORITE