ИТА: Милан ''минималцем'' славио код Сампдорије!

А можда ипак у Баки лежи спас! Четири меча - четири гола! Сампдоријино проклетство се наставља! Шест година и пет месеци Сампа не зна за тријумф над Росонерима на стадиону Луиђи Ферарис!

Фудбал 17.09.2016 | 00:00
ИТА: Милан ''минималцем'' славио код Сампдорије!
Не бисмо ни да помишљамо шта би се догодило са овим Миланом у прва четири кола нове сезоне да није било Карлоса Баке, али једно је сигурно - да је Колумбијац био продат летос, не би било никога да постиже голове! 

Овако, најбољи стрелац посрнулог великана својим хицима директно је донео свих шест бодова Милану и омогућио му да и после шест година и пет месеци остане непоражен против Сампдорије на стадиону Луиђи Ферарис - 1:0 (0:0). И ето, баш када Бака није тресао мреже, Милан је губио. У првом мечу сезоне Торину је убацио три комада, сада један, али вредан Сампи. 

Успели су играчи Винћенца Монтеле да се ишчупају са дна после два тешка пораза од Наполија и Удинезеа, али ако овако настави Милан ће имати озбиљних мука чак и да остане у средини табеле до краја сезоне. Ипак, успео је Бака да искористи минималан простор који му се отворио после једног контранапада и сигурним боцкањем матира Вивијана. Велике заслуге за гол иду на рачун новајлије Суса пошто је једним, лукавим потезом „распорио“ дотад непорозну одбрану Сампдорије и учинио Баки велику услугу. 

Имаће Сампдорија због чега да жали, посебно јер је практично свих 90 минута био више него конкуретан противник, али је само један моменат непажње био кажњен, а то стрелцу какав је Бака никако није промакло. Тако се Сампдоријино проклетство у дуелима с Росонерима на свом стадиону наставља...

СЕРИЈА А – 4. КОЛО

Петак:

Сампдорија – Милан 0:1 (0:0)
/Бака 85/

Субота:

18.00 Лацио – Пескара
20.45 Наполи – Болоња

Недеља:

12.30 Удинезе – Кјево
15.00 Каљари – Аталанта
15.00 Кротоне – Палермо
15.00 Сасуоло – Ђенова
15.00 Торино – Емполи
18.00 Интер – Јувентус
20.45 Фјорентина - Рома

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар