ITA: Milan ''minimalcem'' slavio kod Sampdorije!

A možda ipak u Baki leži spas! Četiri meča - četiri gola! Sampdorijino prokletstvo se nastavlja! Šest godina i pet meseci Sampa ne zna za trijumf nad Rosonerima na stadionu Luiđi Feraris!

Fudbal 17.09.2016 | 00:00
ITA: Milan ''minimalcem'' slavio kod Sampdorije!
Ne bismo ni da pomišljamo šta bi se dogodilo sa ovim Milanom u prva četiri kola nove sezone da nije bilo Karlosa Bake, ali jedno je sigurno - da je Kolumbijac bio prodat letos, ne bi bilo nikoga da postiže golove! 

Ovako, najbolji strelac posrnulog velikana svojim hicima direktno je doneo svih šest bodova Milanu i omogućio mu da i posle šest godina i pet meseci ostane neporažen protiv Sampdorije na stadionu Luiđi Feraris - 1:0 (0:0). I eto, baš kada Baka nije tresao mreže, Milan je gubio. U prvom meču sezone Torinu je ubacio tri komada, sada jedan, ali vredan Sampi. 

Uspeli su igrači Vinćenca Montele da se iščupaju sa dna posle dva teška poraza od Napolija i Udinezea, ali ako ovako nastavi Milan će imati ozbiljnih muka čak i da ostane u sredini tabele do kraja sezone. Ipak, uspeo je Baka da iskoristi minimalan prostor koji mu se otvorio posle jednog kontranapada i sigurnim bockanjem matira Vivijana. Velike zasluge za gol idu na račun novajlije Susa pošto je jednim, lukavim potezom „rasporio“ dotad neporoznu odbranu Sampdorije i učinio Baki veliku uslugu. 

Imaće Sampdorija zbog čega da žali, posebno jer je praktično svih 90 minuta bio više nego konkuretan protivnik, ali je samo jedan momenat nepažnje bio kažnjen, a to strelcu kakav je Baka nikako nije promaklo. Tako se Sampdorijino prokletstvo u duelima s Rosonerima na svom stadionu nastavlja...

SERIJA A – 4. KOLO

Petak:

Sampdorija – Milan 0:1 (0:0)
/Baka 85/

Subota:

18.00 Lacio – Peskara
20.45 Napoli – Bolonja

Nedelja:

12.30 Udineze – Kjevo
15.00 Kaljari – Atalanta
15.00 Krotone – Palermo
15.00 Sasuolo – Đenova
15.00 Torino – Empoli
18.00 Inter – Juventus
20.45 Fjorentina - Roma

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar