Ево зашто жене не могу да им одоле

Неким девојкама су мушкарци који имају браду невероватно секси, а сада се испоставило и да су они бољи партнери.

Свијет 16.09.2016 | 22:51
Ево зашто жене не могу да им одоле
Барем тако кажу жене!

Недавно спроведена студија показала је да жене сматрају да су брадоње бољи "материјал" за озбиљну везу.

Истраживачи су испитали 8.520 жена да рангирају фотографије мушкараца према физичкој привлачности и по томе да ли мисле да су за озбиљну везу или неку кратку, необавезну шему.

На фотографијама су се налазили мушкарци избријаног лица, они који негују браду од два-три дана и они кој имају дужу браду.

Испоставило се да жене мушкарце без браде оцењују као мање привлачне и феминизираних црта лица. Највише оцене добиле су брадоње које даме сматрају савршеним за озбиљне везе, док су момци који имају краћу браду оцењени као погодни за краће везе.

Наравно да брада не може да нам да одговор на питање ко је супер мушкарац за дужу вежу, али жене браду повезују са мужевношћу и "социјалном доминацијом", објаснили су стручњаци.

"Мушкарци који имају браду оцењени су као старији, мужевнији, соијално доминантнији и агресивнијег изгледа од уредно обријаних мушкараца", кажу они.

Да ли ви волите мушкарце који имају браду?

Извор: Мондо
Фото: Геттy

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нн

17.09.2016 07:37

Са или без браде ако немас новац коме си уопсте битан то вам је данас тако код вецине дјевојака, никако мајке да им појасне да је здравље и карактер цовјека на првом мјесту зато и долази до масовни развода потрце за неким згодним брадатим богатим кад то пропадне онда пијцу ко кокоси за срецу је потребна искрена љубав одгој и духовно богат партнер какве везе има брада ако је неко идиот љепота је тренутна и пролазна.

ОДГОВОРИТЕ