Evo zašto žene ne mogu da im odole

Nekim devojkama su muškarci koji imaju bradu neverovatno seksi, a sada se ispostavilo i da su oni bolji partneri.

Svijet 16.09.2016 | 22:51
Evo zašto žene ne mogu da im odole
Barem tako kažu žene!

Nedavno sprovedena studija pokazala je da žene smatraju da su bradonje bolji "materijal" za ozbiljnu vezu.

Istraživači su ispitali 8.520 žena da rangiraju fotografije muškaraca prema fizičkoj privlačnosti i po tome da li misle da su za ozbiljnu vezu ili neku kratku, neobaveznu šemu.

Na fotografijama su se nalazili muškarci izbrijanog lica, oni koji neguju bradu od dva-tri dana i oni koj imaju dužu bradu.

Ispostavilo se da žene muškarce bez brade ocenjuju kao manje privlačne i feminiziranih crta lica. Najviše ocene dobile su bradonje koje dame smatraju savršenim za ozbiljne veze, dok su momci koji imaju kraću bradu ocenjeni kao pogodni za kraće veze.

Naravno da brada ne može da nam da odgovor na pitanje ko je super muškarac za dužu vežu, ali žene bradu povezuju sa muževnošću i "socijalnom dominacijom", objasnili su stručnjaci.

"Muškarci koji imaju bradu ocenjeni su kao stariji, muževniji, soijalno dominantniji i agresivnijeg izgleda od uredno obrijanih muškaraca", kažu oni.

Da li vi volite muškarce koji imaju bradu?

Izvor: Mondo
Foto: Getty

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nn

17.09.2016 07:37

Sa ili bez brade ako nemas novac kome si uopste bitan to vam je danas tako kod vecine djevojaka, nikako majke da im pojasne da je zdravlje i karakter covjeka na prvom mjestu zato i dolazi do masovni razvoda potrce za nekim zgodnim bradatim bogatim kad to propadne onda pijcu ko kokosi za srecu je potrebna iskrena ljubav odgoj i duhovno bogat partner kakve veze ima brada ako je neko idiot ljepota je trenutna i prolazna.

ODGOVORITE