Клинтонова има тумор на мозгу, други пут?

Демократска кандидаткиња за председника САД нема упалу плућа, како тврди, него је 2012. оперисала тумор на мозгу, који се сад вратио. Дани су јој одбројани, тврди амерички новинар Алекс Џоунс.

Свијет 16.09.2016 | 22:13
Клинтонова има тумор на мозгу, други пут?
Демократска кандидаткиња за председника САД Хилари Клинтон има тумор на мозгу и дани су јој одбројани, тврди амерички новинар Алекс Џоунс. Он наводи да Хилари није колабирала у јавности услед упале плућа, како је то саопштено, већ да је једном већ оперисала тумор на мозгу и да се он сад вратио.

Заказала операцију

Џоунс на свом сајту "Инфоwарс" открива да је Клинтонова била заказала операцију тумора за недељу, али да се истог дана онесвестила у Њујорку на комеморацији жртвама терористичких напада на САД, па је интервенцију одложила.

- Имали смо дојаву да су 18. августа три специјална тима америчке тајне службе почела да проверавају услове у неколико болница у САД јер је Хилари неопходна хитна операција мозга. Хируршка интервенција је вероватно била заказана за прошли викенд, будући да се 10. септембра шушкало да ће се демократска кандидаткиња за председника повући из јавности на пет дана - наводи Џоунс.

Он додаје да је Хилари, која је раније имала крвне угрушке, 2012. већ оперисала један тумор на мозгу. Подсећа да је она била у болници пре четири године, кад је саопштено да је услед исцрпљености стомачним вирусом пала на степеницама своје куће у Вашингтону и ударила главом. Медији су тад објавили да је доживела јак потрес мозга, од ког се дуго опорављала. Међутим, Џоунс тврди да је пала услед тумора на мозгу.

- Људи на високим позицијама у америчкој влади рекли су ми да је Хилари Клинтон имала тумор на мозгу 2012. и да га је тад оперисала. Имала је доста компликација после тога, чак и мождане ударе. Због тога је падала много пута и ударала главом. Сличну ствар смо видели и у недељу, кад јој је позлило. Више је то личило на неки мождани мини-удар или епилептични напад него на колапс услед упале плућа - каже амерички новинар.

Његовој теорији у прилог иду и подаци из медицинског картона Хилари Клинтон, који је у среду увече објављен. У њему пише да се Клинтонова онесвестила у недељу јер има "благу упалу плућа". Међутим, наведено је и да је у марту радила скенер главе, што је наводно била контрола након упале синуса и левог увета које је имала у јануару.

Медицински картон Хилари Клинтон

- јануар - добила упалу синуса и левог увета. Имала више течности у левом увету, па јој је постављена цевчица за чишћење
- март - скенирана јој је глава и резултат је показао да нема промена на мозгу, као и да има благу хроничну упалу синуса
- 11. септембра је дијагностикована блага бактеријска упала плућа, кад јој је преписан антибиотик "леваквин"
- лабораторијске анализе показују нормалне вредности холестерола, триглицерида и других кључних параметара
- притисак јој је релативно стабилан
- остали резултати њеног систематског прегледа су у границама нормалних вредности
- одличног је менталног здравља
ЗАКЉУЧАК: способна је да се нађе на месту председника државе, тврди докторка Лиза Бардак


Скенер због синуса?!

Стручњаци се, међутим, чуде зашто је Хилари радила скенер главе на контролном прегледу због упале синуса.

- Не знам да ли је у питању ВИП третман или је њена докторка хтела да буде сигурна да нешто не пропусти, али такве ствари се раде рендгеном. У сваком случају, скенер је дао детаљну слику - навела је инфектолог Џуди Стоун.

Иначе, након што је Хилари колабирала у недељу, намножило се много терија завере о њеном здравственом стању. Већина Американаца мисли да је озбиљно болесна, а неки чак и да је унајмила двојницу како би то сакрила. Осим тога, један од најцењенијих лекара и научника у САД Бенет Омалу сумња да је Клинтонова отрована, а да је за то крив руски председник Владимир Путин. Неки су чак убеђени и да је Хилари мртва.

Трамп пуца од здравља


АП Пхото

Доналд Трамп (70) је јуче објавио резултате својих недавних контрола, а његов дугогодишњи лични лекар је изјавио да је он одличног физичког здравља.

- Трамп има 107 килограма на 190 центиметара висине. Функције његове јетре и штитне жлезде су у оквиру нормалних вредности. И његов холестерол, шећер у крви и притисак су добри - написао је у извештају Трампов лекар Харолд Борнстин.

Он је, такође, навео да милијардер узима лек за смањење масноће у крви и мале дозе "аспирина", али да не пуши и не пије. 

Извор: Информер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

АЦО В .

16.09.2016 22:49

Свевисњи има своје рацуноводство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

17.09.2016 07:09

Амин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тумори

17.09.2016 07:34

Било који, а да је у глави мозе се повратити само на другој страни лица или мозга. Ја сам имала велики тумор у пљувацној злезди који је допирао до средњех уха и унутра у главу. Могу реци да сам била слаба и лако се умарала, али сам сваки дан исла на посао. Посао сам изгубила јер сам била јако отецена дуго времена. Она није била отецена у лицу. Моје мисљење је да она има деменс, јер мој стари поyсеца на њу. Није то срамота. Болест је болест, али не треба лагати и заваравати људе због похлепе. Код ње је само похлепа у питању и повредена сујета јер Моника је увек с њом кудгод да крене.

ОДГОВОРИТЕ