Klintonova ima tumor na mozgu, drugi put?

Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD nema upalu pluća, kako tvrdi, nego je 2012. operisala tumor na mozgu, koji se sad vratio. Dani su joj odbrojani, tvrdi američki novinar Aleks Džouns.

Svijet 16.09.2016 | 22:13
Klintonova ima tumor na mozgu, drugi put?
Demokratska kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton ima tumor na mozgu i dani su joj odbrojani, tvrdi američki novinar Aleks Džouns. On navodi da Hilari nije kolabirala u javnosti usled upale pluća, kako je to saopšteno, već da je jednom već operisala tumor na mozgu i da se on sad vratio.

Zakazala operaciju

Džouns na svom sajtu "Infowars" otkriva da je Klintonova bila zakazala operaciju tumora za nedelju, ali da se istog dana onesvestila u Njujorku na komemoraciji žrtvama terorističkih napada na SAD, pa je intervenciju odložila.

- Imali smo dojavu da su 18. avgusta tri specijalna tima američke tajne službe počela da proveravaju uslove u nekoliko bolnica u SAD jer je Hilari neophodna hitna operacija mozga. Hirurška intervencija je verovatno bila zakazana za prošli vikend, budući da se 10. septembra šuškalo da će se demokratska kandidatkinja za predsednika povući iz javnosti na pet dana - navodi Džouns.

On dodaje da je Hilari, koja je ranije imala krvne ugruške, 2012. već operisala jedan tumor na mozgu. Podseća da je ona bila u bolnici pre četiri godine, kad je saopšteno da je usled iscrpljenosti stomačnim virusom pala na stepenicama svoje kuće u Vašingtonu i udarila glavom. Mediji su tad objavili da je doživela jak potres mozga, od kog se dugo oporavljala. Međutim, Džouns tvrdi da je pala usled tumora na mozgu.

- Ljudi na visokim pozicijama u američkoj vladi rekli su mi da je Hilari Klinton imala tumor na mozgu 2012. i da ga je tad operisala. Imala je dosta komplikacija posle toga, čak i moždane udare. Zbog toga je padala mnogo puta i udarala glavom. Sličnu stvar smo videli i u nedelju, kad joj je pozlilo. Više je to ličilo na neki moždani mini-udar ili epileptični napad nego na kolaps usled upale pluća - kaže američki novinar.

Njegovoj teoriji u prilog idu i podaci iz medicinskog kartona Hilari Klinton, koji je u sredu uveče objavljen. U njemu piše da se Klintonova onesvestila u nedelju jer ima "blagu upalu pluća". Međutim, navedeno je i da je u martu radila skener glave, što je navodno bila kontrola nakon upale sinusa i levog uveta koje je imala u januaru.

Medicinski karton Hilari Klinton

- januar - dobila upalu sinusa i levog uveta. Imala više tečnosti u levom uvetu, pa joj je postavljena cevčica za čišćenje
- mart - skenirana joj je glava i rezultat je pokazao da nema promena na mozgu, kao i da ima blagu hroničnu upalu sinusa
- 11. septembra je dijagnostikovana blaga bakterijska upala pluća, kad joj je prepisan antibiotik "levakvin"
- laboratorijske analize pokazuju normalne vrednosti holesterola, triglicerida i drugih ključnih parametara
- pritisak joj je relativno stabilan
- ostali rezultati njenog sistematskog pregleda su u granicama normalnih vrednosti
- odličnog je mentalnog zdravlja
ZAKLJUČAK: sposobna je da se nađe na mestu predsednika države, tvrdi doktorka Liza Bardak


Skener zbog sinusa?!

Stručnjaci se, međutim, čude zašto je Hilari radila skener glave na kontrolnom pregledu zbog upale sinusa.

- Ne znam da li je u pitanju VIP tretman ili je njena doktorka htela da bude sigurna da nešto ne propusti, ali takve stvari se rade rendgenom. U svakom slučaju, skener je dao detaljnu sliku - navela je infektolog Džudi Stoun.

Inače, nakon što je Hilari kolabirala u nedelju, namnožilo se mnogo terija zavere o njenom zdravstvenom stanju. Većina Amerikanaca misli da je ozbiljno bolesna, a neki čak i da je unajmila dvojnicu kako bi to sakrila. Osim toga, jedan od najcenjenijih lekara i naučnika u SAD Benet Omalu sumnja da je Klintonova otrovana, a da je za to kriv ruski predsednik Vladimir Putin. Neki su čak ubeđeni i da je Hilari mrtva.

Tramp puca od zdravlja


AP Photo

Donald Tramp (70) je juče objavio rezultate svojih nedavnih kontrola, a njegov dugogodišnji lični lekar je izjavio da je on odličnog fizičkog zdravlja.

- Tramp ima 107 kilograma na 190 centimetara visine. Funkcije njegove jetre i štitne žlezde su u okviru normalnih vrednosti. I njegov holesterol, šećer u krvi i pritisak su dobri - napisao je u izveštaju Trampov lekar Harold Bornstin.

On je, takođe, naveo da milijarder uzima lek za smanjenje masnoće u krvi i male doze "aspirina", ali da ne puši i ne pije. 

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ACO V .

16.09.2016 22:49

Svevisnji ima svoje racunovodstvo!

ODGOVORITE
Name

Баја

17.09.2016 07:09

Амин.

ODGOVORITE
Name

Tumori

17.09.2016 07:34

Bilo koji, a da je u glavi moze se povratiti samo na drugoj strani lica ili mozga. Ja sam imala veliki tumor u pljuvacnoj zlezdi koji je dopirao do srednjeh uha i unutra u glavu. Mogu reci da sam bila slaba i lako se umarala, ali sam svaki dan isla na posao. Posao sam izgubila jer sam bila jako otecena dugo vremena. Ona nije bila otecena u licu. Moje misljenje je da ona ima demens, jer moj stari poyseca na nju. Nije to sramota. Bolest je bolest, ali ne treba lagati i zavaravati ljude zbog pohlepe. Kod nje je samo pohlepa u pitanju i povredena sujeta jer Monika je uvek s njom kudgod da krene.

ODGOVORITE